Alles voor een lach op de snoet van jouw kapoen!

Kinderanimatie, kindergrime, kinderworkshop, craizyhair & glittertattoo's;

Kindergrime op jouw feestje of op een evenement? Gegarandeerd succes!

Mooie prinsessen, schitterende fee├źn, stoere ridders of piraten, het kan allemaal.

Gelegen te Viane.

http://www.krissyskinderanimatie.com

Alles voor een geslaagd feestje;

Bij Retro-city kun je de leukste dingen huren, heb je hun leuke springkastelen al gezien? Of hun nieuwe speeltrailer. Ze verhuren ook een suikerspinmachine en een popcornmachine. Ze kunnen ook een clown voorzien. Zeker eens een kijkje waard.

Gelegen te Hemiksem.

Van hebbeding tot kindergrime;

Faiylicious moment heeft een waaier aan diensten. Zo doet ze bijvoorbeeld aan kindergrime maar verzorgt ze ook super leuke kraamcadeautjes. Je moet zeker op haar website eens gaan kijken als je binnenkort een cadeautje nodig hebt voor iemand, want ze maakt de leukste dingen met een gepersonaliseerde bedrukking.

Gelegen in Berchem.

Van bolle buik tot tieners;

Wil je jou vriendin eens verrassen tijdens haar zwangerschap? Dan is Kindergrime Sandra een excellente keuze. Zij maakt geweldige bellypaints dat dan een mooie herinnering is voor de mama in spe. Maar ook voor de kleine en grotere kinderen staat ze altijd paraat.

Gelegen te Nijlen.

Griezelig goed;

Als jij zegt Halloween dan zeg ik Twikel's facepaint. Ze is geweldig is alle soorten schedels. Daarnaast doet ze ook geweldige kinderschminkjes.

Gelegen te Steendorp.

Een echt prinsessen feestje;

Heb je graag Anna, Olaf, Ariel, Assepoester, Elsa, Belle of Alice op het feestje van je zoon of dochter? Dit kan, en je hoeft ervoor niet naar Disneyland!!

Om een prinses te boeken, hoef je niet verder te zoeken.

Ze zijn allen beschikbaar bij Magical Moments.

Gelegen te Ekeren.

0